De Praktijk

De praktijk is gelegen aan de Voorhaven in Edam. Er is gelegenheid om te parkeren en is rolstoeltoegankelijk. Naast de wachtruimte is er beschikking over twee behandelruimten en een ruime oefenzaal. Deze beschikt over alle middelen die tijdens de behandeling in gezet kunnen worden om een spoedig herstel te kunnen bevorderen, maar uiteraard zult u een aantal oefeningen ook thuis kunnen uitvoeren en kan ik u advies geven over aanschaf van eventuele hulpmiddelen.

 

Om een goede continuïteit in de behandelingen te kunnen garanderen heb ik een samenwerking met collega's. Bij eventuele langdurige afwezigheid blijft de praktijk dan geopend. Ik ben aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Bovendien ben ik BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd. Naast deze kwalificaties is mijn jarenlange samenwerking met vele patiënten met uiteenlopende problemen de beste garantie voor goede en betrouwbare zorg.

 

De behandelingen vinden plaats na afspraak en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 verder is er de mogelijkheid om op dinsdag avond een afspraak te maken.